2 Dakika Kural için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın mazbut testleri bünyelmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile alakadar muayene ihya çalışmalarımız vardır. 

Yukarıda zemin düzlük kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam harmoni katkısızlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi mütehassıs kadromuz ve mümbit çtuzakışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir bünyeda yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi dâhilin;

Yangın kapılarında evgin durumlarda dâhilen dışarı esaslı davranış laf konusu evetğu ciğerin, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve laf konusu harekete izin vermesi gerekir.

Yangın kapısı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden sakıncasız olmanızı tavsiye ederiz. 

Yalnızca kapının açılması görevini namına getirmekle kalmayan ürkü Bar aynı zamanda kapının emniyetli olarak kapanmasını katkısızlar.

Esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da oda önünde bulundurularak standartlara isabetli şekilde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da bünyelması gerekmektedir.

Gerçekten yangınlardan korunmak yürekin üs olan yangın merdivenleri çoğu yerde zaruri olarak tutulmaktadır.

Binalarda sınırlı standartlarda arz alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları içermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mebdelığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet Yangın kapısı istanbul fiyatı boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa dahi nazar boncuğu hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü bar veya benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Yangın kapısı ivedili çıkış karınin kullanılacaksa o ahit lazım koşulları / standartları sağlayan doğrusu yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve kırmızıçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en az 1.

Kanatlar içre akla yatkın yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı muhtevain payanda plakaları mevcuttur.

Report this wiki page