Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Sizin dâhilin yangın merdiveni projelerini münasip taammüden projeye iyi yangın merdiveni uygulamasına alay malay hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın yönetmeliğine elverişli bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın kapılarının asli görevi insanları yangın simultane zemine sağlıklı şekilde ergürmek başüstüneğu dâhilin, mümkün olan en güdük sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini peylemek üzere önlem kızılınmaktadır.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması katkısızlanabilir.

Bununla yanında süflidaki kriterlere malik olan yerlerde bir yangın çıkışı ya da yangın merdiveni ıztırari olarak olması akseptans edilir.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve anne kapıların cihetı rabıta yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kadar, bir odanın kucakindeki farklı bir oda bapsı da kabil.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız dek başüstüneğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek derunin kullanılacağı mekana bakarak bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı Yangın Kapısı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın bapsı nedir ve ne aksiyone yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini tedarik etmek derunin kullanılan bir kapıdır.

FEZA Dizge Odası Yangın Kapısı: Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının tarafı esna otomasyon sistemlerine müsait aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın kapıları camlı olur.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından etkili kalite, peklik, %100 projeye geçim ve elverişli bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapkaloriın (ivedili çıkış kapkaloriın) ana amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide konstrüksiyonlmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir acımasızndaki tütün, yangın, kavara vs. kadar durumlarda bir anlamda yalıtım katkısızlayarak bu menfi koşulların öteki katlara intikalini hapsetmek veya olası olduğu denli geciktirmektir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın durumunda insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanların en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page